Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.854
Войцеховский Дмитрий Иванович,Шутюк Виталий Владимирович,Васылив Владимир Павлович,,,,
ЗМІНА ВОЛОГОВМІСТУ І КОНЦЕНТРАЦІЇ ЦУКРІВ В ГРУШІ ПІД ЧАС СУШІННЯ
Vojciechowski D.I., Schutyuk V.V., 1Vasyliv V.P.
CHANGE amount of moisture and sugar concentration during drying PEARS

Аннотация. В роботі висвітлено перспективність виробництва сушених овочів і фруктів. Зокрема наведено результати зміни вологовмісту і концентрації цукрі в груші при різних параметрах процесу сушіння.

Ключевые слова: сушені продукти, груша, вміст вологи, концентрація цукру.

Abstract. The paper showed the prospect of the production of dried fruits and vegetables. In particular the results of changes in moisture content and the sugar concentration in pear at various parameters of the drying process.

Keywords: dried products, pear, moisture content, sugar concentration

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016