Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 663.439
Поліщук Олександр Васильович,Мукоїд Роман Миколайович,Васылив Владимир Павлович,,,,
ГЛЮТЕН. ЧОМУ ЙОГО МОЖНА НЕ ВСІМ?
Polischuk O.V., mukoid R.N., Vasyliv V.P.
Gluten. Why did not everyone can use?

Аннотация. Стаття присвячена вивченню проблем боротьби з генетичним захворюванням - целіакією. Запропоновано для профілактичного та лікувального харчування вживати продукти, виготовлені з пророщених безглютенових злаків.

Ключевые слова: білок, глютен, целіакія, захворювання, продукти, безглютенові, пророщування, зерно.

Abstract. The paper studies the problems of struggle with a genetic disease - celiac disease. Proposed for the prophylactic and therapeutic food to use products made from gluten-free cereals germinated.

Keywords: protein, gluten, celiac, disease, food, gluten-free, sprouting, grain.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016