Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.674 – 021.632:579.8:613.292
Кос Тетяна Сергіївна,Попова Інна Василівна,Васылив Владимир Павлович,,,,
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА НИЗЬКОЛАКТОЗНОГО МОРОЗИВА ЗБАГАЧЕНОГО НАТУРАЛЬНИМ ВІТАМІННИМ КОМПЛЕКСОМ
Kos T., Popova I., Vasyliv V.
PRODUCTION TECHNOLOGY DEVELOPMENT OF LOW LACTOSE ICE-CREAM ENRICHED WITH NATURAL VITAMINS

Аннотация. В статті розглядається технологія одержання нового функціонального продукту – низьколактозного морозива збагаченого журавлиновим пюре. Розроблена технологічна схема виробництва нового виду морозива.

Ключевые слова: морозиво, лактоза, аскорбінова кислота, ферментативний гідроліз, стабілізатор, журавлина.

Abstract. This paper deals with a new functional product - nyzkolaktoznoho cream enriched with cranberry sauce.

Keywords: ice cream, lactose, ascorbic acid, enzymatic hydrolysis, stabilizer, cranberry.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016