Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 663.4
Коберніцька Аліна Олександрівна,Мукоїд Роман Миколайович,Васылив Владимир Павлович,,,,
ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРИ ПРОРОЩУВАННЯ РИСУ НА ПОКАЗНИКИ ЙОГО СОЛОДУ
Kobernitskaya A.О., mukoid R.N., Vasyliv V.P.
EFFECTS OF TEMPERATURE ON PERFORMANCE rice cultivation ITS MALT

Аннотация. Проведено дослідження процесу солодорощення зерна рису та визначено зміни хімічного складу. Встановлено залежність тривалості, вологості і температури пророщування зерна на якісні показники солоду.

Ключевые слова: Целіакія, глютен, рис, зерно, солод, пророщування, вологість, екстрактивність, біологічно активні речовини.

Abstract. A study of the process of growing malt from grain of rice and identified changes in the chemical composition. The dependence of duration, temperature, humidity and germinating grain to malt quality indicators.

Keywords: сeliac disease, gluten, rice, corn, malt, germination, moisture content, extract content, biologically active substances.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2016