8. Технологии продовольственных товаров
UDC [339.13:637,532]-029 111 Molokanova L.V., Kvasnikov A.A. Economic aspects of introducing the boiled sausages with the target bEFunctional modules at the market Donetsk National University of Economics and Trade named after Mikhail Tugan-Baranovsky, Donetsk, 31 Shchorsa Str.,83050 Подробнее...
UDC [637.352 : 302]-029 = 111 Molokanova L.V., Hovanets I.S. THE RESEARCH of cheese suitableness of MILK AND MILK coagulation enzyme activity of fungoid origin as factors, shaping the quality of cottage cheese Donetsk National University of Economics and Trade named after Mikhail Tugan-Baranovsky, Donetsk, 31 Shchorsa Str., 83050 УДК 664.661 Лях В.А., Федянина Л.Н., Смертина Е.С. БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫЕ ДОБАВКИ НА ОСНОВЕ ГИДРОБИОНТОВ И ИХ ВЛИЯНИЕ НА КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТЬ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ Дальневосточный федеральный университет, г.Владивосток, Суханова 8, 690950 UDC 664,661 Lyakh V.A., Fedyanina L.N., Smertina E.S. BIOLOGICALLY ACTIVE SUPPLEMENTS BASED HYDROBIONTS AND THEIR IMPACT ON QUALITY AND SAFETY OF BAKERY PRODUCTS Far Eastern Federal University, Vladivostok, Sukhanova 8, 690950 УДК 664.661 Смертина Е.С., Федянина Л.Н., Лях В.А. БИОРЕСУРСЫ МИРОВОГО ОКЕАНА В ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТАХ ПИТАНИЯ Дальневосточный федеральный университет, г. Владивосток, Суханова 8, 690950 UDC 664.661 Smertina E.S., Fedyanina L.N., Lyakh V.A. BIOLOGICAL RESOURCES OF THE OCEANS IN THE FUNCTIONAL FOODS Far Eastern Federal University, Vladivostok, Sukhanova 8, 690950 УДК 664.661 Супрунова И.А., Лях В.А. БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ РАЗРАБОТКИ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ФУНКЦИОНАЛЬНОЙ НАПРАВЛЕННОСТИ Дальневосточный федеральный университет, г.Владивосток Школа биомедицины UDC 664.661 Suprunova I.A., Lyakh V.A. BIOTECHNOLOGICAL ASPECTS OF DEVELOPMENT OF BAKERY PRODUCTS WITH FUNCTIONAL ORIENTATION Far Eastern Federal University, Vladivostok, Sukhanova 8, 690950 УДК 631.563:628.852:635.82 Гунько С.М., Тринчук О.О. Вплив умов зберігання на біохімічні показники грибів печериці двоспорової Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ, Героїв оборони 13, 03041 UDC 631.563:628.852:635.82 Gun’ko S.M., Trynchuk O.O. EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON BIOCHEMICAL parameters of mushrooms of champignons bispored УДК 663.439 Мукоїд Р.М., Ємельянова Н.О., Чумакова О.В. ГЛЮТЕН. ЧОМУ ЙОГО МОЖНА НЕ ВСІМ? Національний університет харчових технологій, Київ, Володимирська 68, 01601 UDC 663.439 Mukoid R.N., Yemelyanova N.A., Chumakova E.V. GLUTEN. WHY IT CAN NOT ALL? National University of Food Technologies, Kyiv. Volodymyrska 68, 01601 УДК 004.2 1Тусинов А.Г., 2Скляренко С.А. ЗДОРОВЬЕСБЕРЕГАЮЩЕЕ ПИТАНИЕ В СПОРТЕ 1Федеральное государственное бюджетное образовательное учреждение высшего профессионального образования «Российский государственный университет туризма и сервиса» 2Федеральное государственное бюджетное образовательное учреждение высшего профессионального образования «Московский государственный университет пищевых производств» UDC 004.2 1Tusinov A.G., 2Sklyarenko S.A. HELTH – SAFE FOOD IN SPORTS 1"Russian State University of Tourism and Service" 2 "Moscow State University of Food Production" ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОЛЛАГЕНСОДЕРЖАЩЕГО СЫРЬЯ ЖИВОТНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ МЯСНОГО БИОПРОДУКТАУДК 637.5 Тарасова И.В., Ребезов М.Б., Зинина О.В., Ребезов Я.М. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОЛЛАГЕНСОДЕРЖАЩЕГО СЫРЬЯ ЖИВОТНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ МЯСНОГО БИОПРОДУКТА ФГБОУ ВПО «Южно-Уральский государственный университет» (национальный исследовательский университет), Челябинск, проспект Ленина 76, 454080 UDC 637.5 Tarasova I.V., Rebezov M.B., Zinina O.V., Rebezov Ya.M. USE COLLAGEN-CONTAINING RAW MATERIALS OF THE ANIMAL ORIGIN FOR PRODUCTION OF MEAT BIOPRODUCTS Federal State Funded Educational Institution of Higher Professional Education «South Ural State University» (National Research University), Chelyabinsk, Lenin Avenue 76, 454080 УДК 633.85:664.33 Куница Е.В., Литвиненко Е.А., Гладкий Ф.Ф. ИССЛЕДОВАНИЕ ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИХ ХАРАКТЕРИСТИК И СОСТАВА СЕМЯН ПОДСОЛНЕЧНИКА НОВЫХ ЛИНИЙ НАСЫЩЕННОГО ТИПА Национальный технический университет «Харьковский политехнический институт» Харьков, Фрунзе 21, 61002 UDC 633.85:664.33 Kunitsa E.V., Litvinenko E.A., Gladkiy F.F. RESEARCH of physical and chemical characteristics and SUNFLOWER SEEDS composition OF NEW LINES OF SATURATED TYPE National Technical University "Kharkоv Polytechnic Institute" Kharkоv, Frunze 21, 61002 |
|
|